afspændingsbehandling

MINDFULNESS-BASERET AFSPÆNDINGSBEHANDLING

Jeg hjælper mennesker, der har brug for en pause i en travl hverdag. Nogle kommer med led- eller muskelsmerter, andre føler sig stressede. Gennem behandlingen får både din krop og psyke nyt overskud.

En afspændingsbehandling tager ca. en time og er en kombination af samtale, kropsbehandling og individuelle øvelser. Det er en blid og nærværende behandling, der med stræk, tryk, impulser og kontakt fra mine hænder behandler og genopbygger din krop. Under behandlingen har du løstsiddende tøj på. Og efter behandlingen får du vejledning i øvelser, som du selv kan arbejde videre med.

Mit udgangspunkt er at hjælpe dig til at blive endnu bedre til at sanse din krop og lære at lytte til din krops signaler.

Det er i kroppen, du mærker dine følelser. Og jo mere kropsbevidst du er, jo bedre kendskab får du til dit eget følelsesliv.

Ofte afslutter du behandlingen med at ligge lidt ,hvor du lader behandlingen synke ind før den afsluttende samtale med vejledning i øvelser og handlinger tilrettelagt til netop din situation.

Mindfulness-baseret afspændingsbehandling bygger på ”den kognitive diamant” – en model, der bruges til at undersøge sammenhænge mellem tanker, følelser, kropslige fornemmelser og handlinger/adfærd. Når du bliver opmærksom på disse sammenhænge, bliver du også bevidst om, hvad der kan hjælpe dig til at slippe uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre.

Priser for behandling

En session tager 60 minutter
Pris: 600 kr.
Klippekort til 5 gange: 2.750 kr.
Klippekort til 10 gange: 5.000 kr.

 

Mobilepay eller indbetal på reg.nr.

Bank: Lån & Spar Bank
Reg. nr.: 0400 Kontonr. 4015175694

MobilPay 21513

CVR nr.: 26241022