Coaching

– I NATUREN

COACHING– HVOR KROP, TANKER OG FØLELSER BLIVER INDDRAGET

Jeg udbyder et nyt tiltag, som ligger i naturlig forlængelse af min mere end 10 års erfaring med træning og mindfulness i naturen:

Coaching i naturen foregår ved, at vi mødes ved P-pladsen børnehuset Mølleåen, Teknikerbyen 44, 2830 Virum, hvorfra vi går en tur i Ravnholm skov.

Min oplevelse og erfaring er, at naturen skaber rum til fordybelse, accept og nærvær. Jeg mener, at naturen er særligt helende for os mennesker, idet vi træner vores evne til at være til stede.

Som coach handler det i vid udstrækning om, at jeg hjælper dig til at styrke dine evner til at skabe det liv, du drømmer om, og her er nærværet en vigtig forudsætning.

På gåturen er vi både i dialog og er stille, vi sidder, står og går. Jeg vil måske guide dig til at komme mere tilstede i kroppen, skabe ro i hovedet og tankerne, samtidig med at du vil blive langt mere vågen og nærværende.

Når samtalen foregår i naturen, kan det for nogen opleves anderledes uformelt, frem for at være i min klinik.

 

Når samtalen foregår i naturen, kan det for nogen opleves anderledes uformelt, frem for at være i min klinik.

Jeg bruger naturen både som inspiration i samtalen og som symbolske elementer i den enkeltes personlige udvikling. Naturens symbolik taler til vores underbevidsthed og bliver derfor en fantastisk assistent at have med i processen.

I naturen er der plads til ukrudt så vel som de smukkeste blomster. Helt symbolsk giver det dig rum til at være med hele dig.

Dét, vi sammen kan arbejde hen i mod, er fx, at du bliver mere bevidst om dit værdisæt, lærer dit indre kompas at kende. Dermed vil du med større sikkerhed vide, ”hvilken sti i skoven du skal følge”.
Jeg tror på, at du dybest set godt ved, hvad der er det rigtige at gøre, men det kan være nødvendigt at få hjælp til at finde dine svar.

Påklædning: Det er vigtigt, at du har tøj og sko på, så du kan holde varmen, gerne flere lag. Jeg har en rygsæk med, hvor noget af dit tøj kan være. Hvis du en dag hellere vil være indenfor, aftaler vi blot at mødes i min klinik.

Vil du have en gratis, indledende samtale?

Når man går i gang med at arbejde med sig selv, er det vigtigt, at man har tillid til den, der skal hjælpe.

Derfor kan du få en gratis, indledende samtale på ca. 30 minutter over telefonen, hvor vi tager en snak om, hvad dine udfordringer er, og hvordan vi kan arbejde på at løse dem. Det giver dig også en mulighed for at lære mig lidt at kende, før vi går i gang med et forløb.

Ring eller skriv endelig til mig

Jeg har selvfølgelig tavshedspligt

Jeg glæder mig til at tale med dig!

PRISER:

En session tager ca. 75 minutter
Pris: 600 kr.
Klippekort til 5 gange: 2.750 kr.
Klippekort til 10 gange: 5.000 kr.

MIN COACH UDDANNELSE

Læs mere om min coach uddannelse her: idacademy.dk