Cookie- og persondatapolitik

Sidst opdateret 30.05.18

Denne cookie- og persondatapolitik fortæller, hvordan Henriette Tybjerg indsamler og anvender information fra dig som bruger af hjemmesiden Henriettetybjerg.dk. Politikken gælder såvel hjemmesiden som produkter og services udbudt af www.Henriettetybjerg.dk Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer sitet indsamler og hvad der er deres formål. Endvidere redegør jeg for hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Følgende cookies indsamles
Hjemmesiden indsamler information via de såkaldte “cookies”, en lille tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tablet med det formål at hurtigt genkende dig, huske dine indstillinger og udføre statistik. Cookies er hamløse og kan ikke indeholde fx skadelig kode/virus.

Teknisk nødvendige cookies: Henriette Tybjerg anvender cookies til at genkende dig, når du besøger min hjemmeside. Derudover bruger jeg et cookie-script til at se, om du er blevet informeret om hjemmesidens brug af cookies. Dette gør jeg for, at du undgår at skulle godkende min brug af cookies hver gang, du besøger min hjemmeside.

Analysecookies: Jeg anvender disse cookies for at få en optimal drift af min hjemmeside. Dette gælder blandt andet Google Analytics, som jeg bruger til at analysere, hvordan du anvender min hjemmeside. De indsamlede oplysninger bliver sendt og gemt på Googles servere i 26 måneder. Se specifikt, hvordan du fravælger cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Sådan sletter du cookies
Det er altid muligt at slette eller blokere for cookies – se en vejledning her: https://minecookies.org/cookiehandtering

Hvordan bruger jeg de indsamlede informationer?
Henriette Tybjerg kan indsamle og benytte informationerne til følgende formål:
• For at forbedre hjemmesiden
• For at personliggøre brugeroplevelsen
• For at sende lejlighedsvise e-mails og nyhedsbreve

Sådan beskytter jeg dine informationer
Jeg følger de relevante praksisser og sikkerhedsforanstaltninger angående indsamling, lagring og behandling af data. Dette gøres for at beskytte imod uautoriseret adgang, ændringer, offentliggørelse og ødelæggelse af brugerens personlige information og andre informationer, der er lagrede på min hjemmeside.

Sensitive og private informationer udveksles mellem hjemmesiden og dens brugere via en SSL-sikret kommunikationskanal og er krypteret og beskyttet med digitale signaturer.

 

Deling af dine personlige informationer
Brugerens personlige informationer bliver hverken videresolgt, udvekslet eller udlejet. Jeg kan dog dele generisk, opsummerende information med mine forretningspartnere og betroede samarbejdspartnere:
• Google (trafikdata og annoncering)

Dette er kun gældende, når de relevante, samlede informationer er af generisk, demografisk art der ikke er linket til nogen form for personlig information om besøgende og brugere. En sådan deling vil kun finde sted med ovennævnte formål for øje.

Personlig information
Hjemmesiden indsamler personlig information om brugeren på en række måder. Disse inkluderer, men er ikke begrænset til, følgende: når man besøger hjemmesiden, tilmelder sig mit nyhedsbrev samt udfylder en kontaktformular. Dette gælder også ved yderligere aktiviteter, services, features og ressourcer, som jeg udbyder på hjemmesiden. Brugere kan blive bedt om at oplyse følgende informationer, når dette er passende: navn, e-mailadresse og telefonnummer. Dog kan brugeren også besøge hjemmesiden anonymt. Jeg indsamler kun personlig information fra brugere, hvis de frivilligt afgiver dette til mig. Brugeren kan altid nægte at oplyse personlig information.

Ikke-personlig information
Jeg indsamler ikke-personlig information om brugere, når som helst de bruger min hjemmeside. Dette kan inkludere browser, computertype samt teknisk information om brugerens midler til forbindelse med hjemmesiden, såsom styresystem og internetudbyder m.m.
Ændringer i denne cookie- og persondatapolitik
Henriette Tybjerg forbeholder sig retten til at ændre denne cookie- og persondatapolitik til hver en tid. Sker dette, reviderer jeg samtidig “sidst opdateret” datoen i toppen af denne side. Jeg opfordrer dig til at tjekke denne side jævnligt. Således kan du holde øje med eventuelle ændringer og forblive oplyst om, hvordan jeg beskytter de personlige informationer, som jeg har indsamlet. Som bruger erkender du, at det er dit eget ansvar at gennemgå denne privatlivspolitik jævnligt og gøre dig bekendt med ændringer.

Din accept af disse betingelser
Ved brug af denne hjemmeside tilkendegiver du din accept af denne politik. Er du ikke enig med denne politik, beder jeg dig om at undlade at anvende hjemmesiden.

Spørgsmål eller ønske om sletning af dine oplysninger – kontakt mig
Hvis du ønsker at få slettet dine oplysninger eller har spørgsmål angående denne cookie- og persondatapolitik, så kontakt mig gerne via nedenstående:

Henriette Tybjerg
Geelsskovvej 27
DK-2830 Virum

Tlf.: 60128694
Mail: Henriette@henriettetybjerg.dk