Det siger andre om Henriette

Jeg stiller aldrig mig selv det spørgsmål, om jeg skal afsted til “Motion i Naturen” lørdag morgen, eller ej – om det regner eller sner.

For det er blevet den største selvfølgelighed at skulle røre sig blandt søde mennesker i det fri i alle aldre. Det er Henriettes fortjeneste!

Louise Ø.

Arkitekt

Skøn måde at starte weekenden på. Bogstaveligt talt går man i eet med naturen.

  • Der er et rigtig fint samvær om fælles motion – og i al slags vejr. Alle kan være med. Om sommeren med yogamåtten eller plastikposerne under armen til at runde motionen af. Om vinteren med hue og handsker – og om foråret med de største forventninger til det hele.
  • Hver lørdag er jeg til mor-barn-motion ved skønne Brede værk. Min mor er 74, jeg er 52. Måske min datter på 19 også snart kommer med?
  • Hvem vil undvære Henriettes gode humør, skarpe tunge og meget motiverende program, hvor alle kan være med? Kom og leg!
  • Det er langt fra et træningscenter, det er enestående og friskt – og midt i den lille æblelund ved Brede Værk. Så bliver det bare ikke bedre!
  • Stærkt vanedannende, godt samvær, god motion – og så midt i en naturskøn tidslomme i Brede.
Kristine R.

Enhedschef, Hold: Motion i naturen

Efter mange forsøg på selv at få løbeskoene i brug, meldte jeg mig med gode kollegaer.

Det blev en god start på det der skulle vise sig at skabe næsten afhængighed, Henriette kan med sit fantastiske overskud og gevaldige energi motivere de fleste, få falder fra og det taler for sig selv. Turen igennem skoven med indlagte øvelser giver en god balance mellem løb, smidighedsøvelser og så lidt nydetid også. Alt foregår i en glad og positiv tone, med støn, pust og sjove bemærkninger undervejs. I vinterhalvåret, den mørke tid, kom pandelampen i brug, sjovt at opleve skoven i det ”smalle” lys. Jeg glæder mig til flere ture i skoven, uanset vejret.

Sten G.

Seniorrådgiver, Motion i naturen, som firmaarrangement & Motion under stjernerne

Det er helt utroligt hvor meget man kan opnå med så få “hjælpemidler”: en måtte, en lille bold, solskin, regnvejr, vind, fugle, skyer, græsplæne, blomstrer, træer. … Og ikke at glemme den magiske sætning venlighed mod sig selv. Mindfulness i naturen kan varmt anbefales.

Patricia

Motion i naturen

At være til mindfulness i skoven med Henriette er helt specielt. At ligge på sin yogamåtte og kigge lige op i himlen mens Henriette underviser kan anbefales.

Efter en afspændingsbehandling er man godt brugt. Det er som om man selv har arbejdet hele kroppen igennem, men det er Henriette der har gjort alt arbejdet. Og det virker.

Hanne B.

Afspændingsbehandling

Det er et fantastisk koncept med mange stabile tilhængere, mange flere end til de indendørs motionsformer. Hemmeligheden findes i naturens lys, den friske luft, de forskellige sammenkoblinger af mennesker, og sidst men ikke mindst vores ildsjæl og indpisker, Henriette.

Krista K.

Farmakonom

Hver ENESTE gang jeg kommer til løb om tirsdagen kl 17.00 ved teknikbyen, er jeg glad og føler mig SÅ godt tilpas efterfølgende!!

Det er løb, med den rette mængde fysisk udfordring. Altid i små opdelinger, så vi alle kan være med.

Personligt sætter jeg meget pris på intervaltræning, og når Henriette hiver elastikker op af posen til vores opvarmnings program …

????? store stjerner

Lotte B.

Med på tredje år!

Mindfulness – under åben himmel i Brede – er det bedste, jeg har meldt mig til. Sundt for kroppen og sjovt for sjælen. Med Henriettes hensyntagende undervisning og smittende latter er jeg altid vendt hjem med godt humør.”

Lene S.

Pædagogmedhjælper

Bedste træning ever!

Kerstin P.

Pædagogmedhjælper

Det sidste halve år, har jeg brugt Henriette som personlig løbetræner. Hver gang jeg gik i gang med at løbe alene, manglede jeg resultater i mit løb, og mistede derfor motivationen til at forsætte. Henriette har forklare mig sammenhængende med hvorfor min krop reagerede som den gjorde.

Den personlige træning, har gjort at jeg fik hjælp til at strukturer min træning. Henriette fandt en løbemakker til mig, og jeg kom igennem vinteren med masser af dejlig motion og overskud, hvad jeg er meget taknemlig for. Henriette er meget dygtig fagperson, og hendes tilgang til sundhed bygger på en masse viden og en bred sundhedsforståelse.

Tina

Personlig træning

Henriette har med sin entusiasme og sit dejlige humør en stor andel i, at jeg igennem de seneste tre år har fået øjnene op for, hvor skønt det er at træne i naturen året rundt! Henriette er pivdygtig og går aldrig ned på ideer til træningsøvelser.

Selvom træningen kan være hård og krævende, er der altid plads til smil og latter.

Vibeke W.

Pensionist, Motion i Naturen

Motion i naturen, er det bedste du kan gøre for dig selv.
Motion i naturen = anti stress
Motion i naturen, er kommet for at blive, hverfald for mig. Lene Aabo, 8 års “elev”
Motion i naturen, er bare så godt hele året og i alt slags vejr.
Motion i naturen, = velvære og en ny lørdags familie.

Når jeg løber i mørket under stjernerne, mærker jeg hele min krop, fra fodsåler til hårrødder.

Når jeg løber i mørket under stjernerne, mærker jeg hele min krop, både i nuet og resten af aftenen. Jeg kan næsten ikke vente til næste tirsdag.

Lene

Motion i naturen