træning for hold

Fysisk aktivitet giver mere energi, øget velvære, bedre nattesøvn, færre smerter, øget styrke og forebygger livsstilssygdomme. Med ”motion i naturen” får du noget ekstra – fx lyset, der også giver dig D-vitaminer, frisk luft og en masse sansestimuli. Samtidig virker naturen afstressende og giver dig skønne naturoplevelser.

Træning, nærvær og fællesskab i naturen er konceptet for denne motionsform. I min træning arbejdes hele kroppen igennem med bevægelighed, balance, styrke og høj puls. Jeg medbringer ofte elastikker og bolde til træningen, ligesom vi bruger naturens egne elementer i øvelserne.

Når vi træner med andre, er det ekstra motiverende at presse sig selv, samtidig med at der opstår et fællesskab og gode grin. Du bliver i godt humør og fyldt med velvære. Når vejret tillader det, har vi måtter med til liggende øvelser i græsset og en guidet afspænding til fuglesang i solen. Timen slutter altid af med stræk og afspænding.

Naturen er en gave, så det er bare om at åbne døren og komme ud i den.

Henriette og hendes træning i naturen er godt for både krop og sjæl!
Vibeke

afdelingschef i NIRAS - 50 år

Motion i naturen

Motioner i naturen og sænk dit stressniveau

Kom i bedre form-Få mere energi-Kom ud i naturen-I et hyggeligt fællesskab.

Mit fokus er ”glæd kroppen gennem bevægelse.”

  • Undervisningen består af:
  • Rask gang eller løb
  • Styrke – og konditionstræning
  • Balancetræning, stræk og afspænding

Lørdag kl.8.00 eller kl. 9.05 underviser jeg året rundt i “Motion i Naturen” ved Brede Værk nær Virum. Medbring egen måtte og 2 håndvægte

Det er altid muligt at få en gratis prøvetime.

Træning under stjernerne

Inspiration til løb og træning af hele kroppen. Vi starter med opvarmning, så træner vi styrke og smidighed, går, ”nyde løber” og laver intervaltræning i skoven. Vi afslutter med stræk og afspænding. Om vinteren har vi pandelygter på. Jeg har lygter til låns.

Tirsdage kl. 17.00-18.00
Mødested: P-pladsen børnehuset/Mølleåen Teknikerbyen 44 i Virum

Det er altid muligt at få en gratis prøvetime.

 

Mindfulness

Jeg holder løbende mindfulness kurser i naturen.

Se under mindfulness i naturen eller kontakt mig for at høre om kommende kurser.